madshi bug tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000447madVRbugpublic2016-11-23 09:022016-11-30 09:23
Reporterflokke 
Assigned Toflokke 
PrioritynormalSeveritycrashReproducibilityrandom
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Summary0000447: Get a crash log when watching videos now.
DescriptionNot sure what happened have watched a few shows and randomly not all the time i get a crash.
Steps To ReproduceIt's random when watching anything.
Additional Informationstarting happening with newest MadVR before this hasn't happened.
TagsNo tags attached.
madVR Version91.3
Media Player (with version info)MPC-HC x64 1.7.10
Splitter (with version info)LAV 0.68.1 x64
Decoder (with version info)LAV 0.68.1 x64
DecodingDXVA2 Copyback
Deinterlacingnone (progressive)
DXVA2 Scaling Activeno
Aero / Desktop CompositionOff
Problem occurs with modeall modes
GPU ManufacturerNVidia
GPU ModelGeforce GTX 1080
GPU Driver Version375.95
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0001497)
flokke (reporter)
2016-11-23 09:08

Not sure why it cleared everything out of the description. MadVR version 0.91.1, MPC-HC 1.7.10 x64, Lavfilters 0.68.1 for all zip file not mpc-hc versions. Active DXVA scaling off, Aero off, All Modes it occurs and Nvidia Geforce GTX 1080 375.95

Link to Crash Log
https://drive.google.com/open?id=0B-2lgQgKRR-mbVZkVHpNeW1oTWM [^]
(0001498)
madshi (administrator)
2016-11-23 09:14

That's a crash in XySubFilter. Not madVR's fault, as far as I can see.
(0001499)
flokke (reporter)
2016-11-23 09:20

Ah I will switch to the MPC-HC internal sub render and report back. As a side note is the beta version the best version to use or should I be using the stable version with MadVR as I have the beta version currently for XySubFilters
(0001500)
madshi (administrator)
2016-11-23 09:52

I don't really know which XySubFilter version is the best to use.
(0001501)
flokke (reporter)
2016-11-23 20:38

So it looks like after 6 - 8 files run on the internal sub render there is no issues I will just remove xysubfilter for now and use the internal one. Thanks sorry for the trouble.
(0001514)
flokke (reporter)
2016-11-30 09:23

Turned off xyfilter and it fixed.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2016-11-23 09:02 flokke New Issue
2016-11-23 09:08 flokke Note Added: 0001497
2016-11-23 09:14 madshi Note Added: 0001498
2016-11-23 09:20 flokke Note Added: 0001499
2016-11-23 09:52 madshi Note Added: 0001500
2016-11-23 20:38 flokke Note Added: 0001501
2016-11-30 09:23 flokke madVR Version => 91.3
2016-11-30 09:23 flokke Media Player (with version info) => MPC-HC x64 1.7.10
2016-11-30 09:23 flokke Splitter (with version info) => LAV 0.68.1 x64
2016-11-30 09:23 flokke Decoder (with version info) => LAV 0.68.1 x64
2016-11-30 09:23 flokke Decoding => DXVA2 Copyback
2016-11-30 09:23 flokke Deinterlacing => none (progressive)
2016-11-30 09:23 flokke DXVA2 Scaling Active => no
2016-11-30 09:23 flokke Aero / Desktop Composition => Off
2016-11-30 09:23 flokke Problem occurs with mode => all modes
2016-11-30 09:23 flokke GPU Manufacturer => NVidia
2016-11-30 09:23 flokke GPU Model => Geforce GTX 1080
2016-11-30 09:23 flokke GPU Driver Version => 375.95
2016-11-30 09:23 flokke Note Added: 0001514
2016-11-30 09:23 flokke Status new => resolved
2016-11-30 09:23 flokke Resolution open => fixed
2016-11-30 09:23 flokke Assigned To => flokke


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker