madshi bug tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000595madVRbugpublic2019-01-22 11:562019-01-22 11:56
Reporterkathampy 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
PlatformPCOSWindows 10OS Version1809
Summary0000595: Clone mode - Wrong monitor detected as active
DescriptionWhen I clone my displays and set display 1 as the clone source, madVR thinks display 2 is connected. This results in incorrect 3D LUT selection for display 1 and breaks monitor specific "Display Modes" settings.

If I set display 2 as the clone source, all madVR thinks display 1 is connected. This indirectly fixes the problem, but breaks G-SYNC on display 1.

https://forums.geforce.com/default/topic/1095517/geforce-drivers/-quot-clone-quot-mode-wrong-monitor-reported-as-active/ [^]
TagsNo tags attached.
madVR Version0.92.17
Media Player (with version info)MPC-BE x64 1.5.2 (build 4105)
Splitter (with version info)LAV SPlitter 0.73.1
Decoder (with version info)LAV Video Decoder 0.73.1
DecodingDXVA2 Copyback
Deinterlacingnone (progressive)
DXVA2 Scaling Activeno
Aero / Desktop CompositionOn
Problem occurs with modeall modes
GPU ManufacturerNVidia
GPU ModelRTX 2080 Ti
GPU Driver Version417.71
Attached Files

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2019-01-22 11:56 kathampy New Issue


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker